Mat

Min kärlek till mat är enorm. Mat, frukt, bakelser…läckert. Trots att jag älskar mat är jag väldigt kräsen. Jag vet vad jag vill ha och hur jag vill ha det.

Varje måndag lagar jag mat. Matlagning och bakning är ett väldigt stort intresse jag har. Under rubriken mat kommer jag att dela med mig av mina favoritrecept.

Varje kväll gör jag bärsmoothie. Då menar jag verkligen vaaarje kväll…Oftast gör jag en stor mastig och god fruktsallad till med många olika fruktsorter, yoghurt/fil med cornflakes/müsli och flytande honung ringlandes på toppen. Ibland brukar jag göra varma toast i ugnen, eller min absoluta favorit i brödväg – nybakat bröd/bullar:)

Efter skolan har jag en tendens att oftast äta ganska mycket till mellanmål vilket leder till att jag inte alltid är jättehungrig när vi ska äta kvällsmat. Som tur är så händer detta inte så ofta, eftersom jag nästan alltid är hungrig. Hehe.

Det bästa jag vet är hotellfrukostbufféer. Det är så himla underbart gott och såå mycket att välja på! Massor av frukt, olika sorters yoghurt med massa olika flingor/müsli, goda bullar/bröd, egenpressad juice, massor utav pålägg, varm choklad, smoothie, wienerbröd, plättar/våfflor med grädde, bacon, ägg, ja allt vad som nu finns på ett buffébord.

Jag skulle vilja säga att fika på café är nästan lika underbart som frukostbufféer. Mitt favoritfik är Espresso House. Älskar deras frapinos och deras bakelser. Själv tycker jag att deras muffins och hallonpaj är grymt goda.

 

 

 

One thought on “Mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>