Sommar, sommar…och lite mer sommar

Hej hopp, jag behöver flipp flopp.

Okej, ja det stämmer faktiskt, är verkligen i behov av ett par nya flippflopp. Har varit utan det nu sedan jag var i Malaysia, vilket var i februari 2013, hehe. Så ja, jag var utan flippflopp hela förra sommaren.

Nog om det. Nu är ju äntligen sommaren påväg. Som jag längtat! Självklart är jag ju fortfarande vit som en krita om man jämför med andra, men aja, tar väl ikapp det när jag åker till Kroatien i 3 veckor…det ni.

Just idag är det väl inte riktigt något Juni väder, men kan vara rätt så skönt med halvkast väder ibland, så man kan få gjort lite nödvändiga saker inomhus utan att mista solen och värme.

Vad ska ni hitta på i sommar?
Själv ska jag ju hitta på en del ju, så varför inte rabbla upp allt i ett inlägg, håll i hatten hörni, det är en del. Som sagt ska jag och min familj till Kroatien i tre veckor. Innan det åker vi till Stockholm en vecka för att gå på bröllop, mitt första riktiga bröllop (om man inte räknar med mina föräldras, men skulle inte rekomendera att ni gjorde det eftersom jag var 1 år gammal) som egentligen är barnförbjudet. Men bara för att vi är som är har jag, min lillasyster och mina två svenska kusiner vara med under hela bröllopet. Självklart blir det lite shopping och vi ska även bo i pappas brors och hans Sambos nya lägenhet.
Under sommaren spela Beachvolleyboll i Falkenberg och ja, sen kommer jag inte ihåg mer.
Självklart ska jag hitta på saker med kompisar också.
Och vi får ju inte glömma det viktigaste under sommaren…jag fyller ju år! 21 juni smäller det, så det ser jag framemot.

Jahap, dagen börjar iallafall dra sig mot sitt slut, ikväll ska jag låsa in mig på mitt rum (som jag brukar göra), göra kvällsfika (som jag också brukar göra) och kolla på biggest loser finalen.

Ni som nu inte alls gillar detta vädret och tycker det är grått och trist och kallt och ingen sol och ingen värme och regnigt tänkte jag bjuda på lite härliga sommarbilder bara för att vara lite sådär extra snäll.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>