Laserdome

Hej hopp!

Söndag och slemhosta…bra kombination…

Lite bloggfix och OS blir dagens sysslor.
Fullspäckad lördag igår: cykelfix, biltvätt, volleybollträning med pappa, åka till Tomelilla, italiensk middag och mellomys stod på schemat.

I fredags var jag på LASERDOME med volleybolltjejerna. Äventyret började med tåg till Malmö och sedan därefter laserdome och mat.

Jag tror alla längtade mycket till Laserdome, iallafall gjorde jag det. Väl framme började vi med två laserdome spel där vi sprang runt i ett stort rum av väggar, gömställen, mörka gångar, uppför ramper och över hinder. Ja, det var iallafall jättekul. Kände mig som en riktigt spion eller vad man nu kallar det. Inte för att jag sköt så många, men ändå. Det var väl mer motståndarna som sköt mig istället. Men kul hade vi.

Efter laserdome körde vi tre andra aktiviteter…sumobrottning, rodeotjur och lasermisson blev en upplevelse att minnas med många härliga skratt.
Inte nog med detta, avslutade vi kvällen med att tjocka oss. Burger King med hamburgare och pommes passade bra i lilla magen.

Hade en helt underbar fredagskväll i Malmö med töserna. Bugar och tackar så mycket till er mina fina vänner, för att ni gjorde denna dagen bäst. Och tack till ledarna som följde med och även de gav oss många goa skratt.

IMG_3149 IMG_3151 laserdome IMG_3202 IMG_3203 Skärmavbild 2014-02-09 kl. 11.34.34 Skärmavbild 2014-02-09 kl. 11.31.30 IMG_3229 IMG_3186

 

 

 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>